maandag 6 september 2021

Bakkeveen 5

 De dag begint met een beetje mist, die door de doorbrekende zon wordt verdreven. Gisteravond wou Hoofd-slapen vroeg naar bed, "Dan kunnen we lekker Downtown Abbey in bed kijken", duidend op onze nieuwe verslaving. Helaas hebben we de Chromecast thuis laten liggen, dus dat gaat hem niet worden. Nu wil het geval, dat Jikke al een paar dagen hint op het aanschaffen van een paar nieuwe Crocs. Omdat ze een auto  bij de camper hebben staan. is 1 en 2 al snel 3. Drachten is dan ook "dichtbij" en een goede chauffeur al snel gevonden.

Bij theater de Lawei wordt geparkeerd en begint de zoektocht naar een paar Crocs. Nou, dat valt niet mee, schoenenwinkel in, schoenenwinkel uit. Ook weten deze vak specialisten ons niet te vertellen of ze uberhaupt wel te krijgen zijn in Drachten. "We hebben wel andere slippers" proberen ze nog! Grapjurken. Ik stap de Blokker binnen, waarbij het personeel mij aanraadt om aan het eind van de winkelstraat, het bij de Scapino te proberen.


Wel eens een gelukzalige uitdrukking op een gezicht gezien, nee, jammer U had er echt bij moeten zijn. Van pure opwinding wordt, na de aankoop, pardoes haar vestje vergeten, dus dat moet even later dravend weer in veiligheid gebracht worden.

Op de terugweg maakt iemand mij er attent op, dat om de hoek een Expert zit. Terwijl Hoofd-inkopen haar kledingkennis verdiept bij de C&A, werp ik mij op de Chromecast voorraad bij de Expert. Want ze hebben de duurdere uitvoering ook op voorraad. Gezien het feit dat Hoofd-uitgaven elders verblijft, kies ik voor de duurste uitvoering.


Compleet met afstandbediening, wat wil een mens nog meer? We kunnen er ook nog eens met een 4K resolutie TV kijken. Alleen hoef ik dan alleen nog maar een 4K TV aan te schaffen. En die prijs moet ik maar voorzichtig brengen aan Hoofd-financiƫn.

Oja, we blijven nog een paar dagen in Bakkeveen.

 

Geen opmerkingen: