vrijdag 3 september 2021

Bakkeveen 2


Vanaf vandaag en de rest van het weekeinde zal, voor mij, in het teken staan van de Formule 1 race in Zandvoort, oftewel voor de kenners: The Dutch Grandprix.


En, hulde, hulde, aan @ZiggoSportF1 en @CanalDigital. Alle trainingen en de kwalificatie plus de race op zondag wordt ook via de satelliet uitgezonden, zonder dat daar een extra abonnement voor nodig is. Hier het eerste beeld van Max Verstappen op "zijn eigen" circuit in Zandvoort.

De rest van de posse is naar het dorp om de nodige inkopen te doen, want alleen van de bewolkte lucht leven is een utopie. Waar komt Hoofd-verwennerij mee terug? Echte Friese Oranjekoek! Soms word je opeens overvallen door een gelukzalig gevoel!


We zullen het er maar op houden, dat een kinderhand snel is gevuld.

Maar de koek is nog niet op, want ze hebben een uitspanning in het dorp ontdekt en gelijk maar een tafel aan het raam gereserveerd.

Het moet gezegd, het restaurant "De Brink" in Bakkeveen serveert een voortreffelijke kabeljauw. Al heb ik mijn bedenkingen bij de "oerfriet", want die heeft een aantal zeer moderne eigenschappen, die mij sterk doen denken aan de beroemde "Raspatat".


Geen opmerkingen: