dinsdag 4 augustus 2015

Gasselte 23

Vannacht werden we getrakteerd op enorme buien en later komt er ook nog onweer om de hoek kijken. Nu is onze Romy niet echt een held, als het gaat om geluiden die gevaar kunnen opleveren. Als voorbeeld kan ze gisteravond niet slapen omdat er jongens op het voetbalveld bezig zijn. Ze komt van haar bed en vertelt ons dat ze bang is dat de bal door het dak kan komen. Nu is regen op een camper best wel een heftig geluid, dus komt ze gedurende de nacht uit haar bed om troost bij ons te zoeken. Als het onweer zich aandient is het helemaal “bal”.

SAM_9375 (800x600)

Het is een natte dag, dus wordt er onder de luifel gerecreëerd. Terwijl opa het laatste nieuws checkt, maakt Romy een mooie brede armband voor hem. Het moet een brede witte band worden, dus is het nogal even werk. S ’middags blijkt Netflix grote diensten te bewijzen en kan ik nauwelijks even mijn ogen dicht doen, omdat de beide dames het uitkraaien van plezier bij een schijnbaar leuke film.

SAM_9376 (800x600)SAM_9377 (800x600)

Terwijl ik me zit te verbijten bij Ajax-Rapid Wien, zitten de dames bij een ‘Workshop’ papier-maché te fröbelen. De resultaten zie je hierboven.

Laten we het houden op  “Vrije Expressie”.