vrijdag 13 september 2019

Sassenberg 4

Probotica zou kunnen helpen, maar kom daar maar eens om, rond de klok van 5 uur in de nacht. Ja mensen, inderdaad het is weer zo'n nacht waarbij Uw scribent regelmatig een sprintje, naar het toilet, moet trekken. Mag ik mezelf nog gelukkig prijzen, dat we niet een camper van 12 meter hebben. Zo rond 7 uur wordt het wat rustiger en staat het weer het toe dat ik de cassette kan legen. Voor de rest zou je  het weer deze dag als wisselvallig kunnen omschrijven. Regen en bewolking, afgewisseld met zonneschijn.

Gisteravond zijn we getuige van een iedere dag terugkerend fenomeen.
De "vaste" bewoners van de camping dienen hun afval separaat aan te leveren van 17.30 u tot 18.00 uur. Wat je dan krijgt is dat er treintjes met karretjes ontstaan met daarop hun afval van die dag. Een filmpje zou de situatie nog meer verduidelijken, maar met enige fantasie kun je je er een voorstelling van maken.

Onze buurtjes komen terug van een fietstochtje. Hun hondje "" Luna" (Maan) heeft een prominente plek en zit trots vooruit kijkend in het mandje. Het blijft een koddig gezicht. Buurvrouw lijkt bijna net zo trots. Ze poseert gewillig voor deze foto.

Meldde ik gisteren nog, dat er rumoer ontstond door het klussen in de speeltuin, vandaag kunnen we het resultaat bewonderen. Een waterpomp, waarbij de loop van het water veranderd kan worden door de kleppen te veranderen. Wel gek dat het water zo in het zand zal moeten verdwijnen. Dat kan nog een lekkere blubber zooi opleveren.

Ik moet NU stoppen want de Possy wil "Gaan Wijnen,wijnen, wijnen". Die "Meilandjes" hebben toch maar een verderfelijke invloed op nette mensen.