donderdag 12 september 2019

Sassenberg 3

Het weer doet triest aan als we de gordijntjes open doen. Maar gedurende de dag wordt het allengs beter.

Plotseling wordt de rust verstoort door grote machinerie, die in de speeltuin een extra speeltje gaan aanbrengen. Is het niet de grasmaaier of bladblazer, dan is het wel een trekker.

  Vanmiddag pakken we de fiets om het stadje Sassenberg onveilig te maken. Onderweg komen we dit stilleven tegen. Echt een stilleven, want het zijn poppen die de verschillende shirts showen van de jaarlijkse Triatlon hier in Sassenberg. Er moeten wat inkopen gedaan worden en de uitrusting van de nieuwe camper van Jikke en Mink verdient een aanvulling. Zo mist er een "Käsehobel" en dat is toch zeer onhandig tijdens het ontbijt.

Voor we het stadje inrijden zie ik deze kerktoren, maar de naam blijft voor mij een raadsel. Genoeg kerken zijn er te vinden, maar deze toren vind ik niet terug.

Na de Lidl gaat het het centrum in voor de non-food inkopen. Denk daarbij aan een paar nieuwe schoenen en de eerder genoemde Käsehobel.

Na al deze inspanningen dient er even een moment van ontspanning te komen. Dankzij Hotske, die vindt dat je iedere dag iets lekkers moet eten, belanden we bij een Italiaans ijs-café.

Het blijft een zwaar beroep, Camperaar.