maandag 23 januari 2017

Benicasim 9

Hoewel de temperaturen nog een beetje te wensen overlaten, blijft het nu nagenoeg droog. Met als gevolg dat iedereen uit hun holletje kruipt. Wij zitten aan de weg naar de uitgang, het café/restaurant, het zwembad en de winkel, dus vertier is er voldoende. Kijk, zo zit je niet direct achter de geraniums, maar leef je wel dat soort leven, koekeloerend naar andere mensen.

DSCN3346 (450x800)

Het windscherm is opgezet en van daarachter kun je mensen heerlijk bespieden, plus je zit lekker uit de wind.

Wij verwonderen ons al dagen over een stel dames, dat steeds achter een kinderwagen langs komt. We kunnen maar niet ontdekken wat er in die kinderwagen zit. De dames zijn op een dusdanige leeftijd dat adoptie niet meer voor de hand ligt.

DSCN3339 (800x450)

Vanochtend ontdekt Ali hun beider geheim. Als ze weer langslopen heeft één van de dames ook een hondje aan de lijn. Alsof ze het erom doet, staat ze vlak voor Ali stil en propt het hondje ook in de kinderwagen.

DSCN3341 (800x450)

In één klap is ons mysterie opgelost. In de kinderwagen zitten twee hondjes, die kennelijk niet zo ver willen of kunnen lopen, of mogen niet nat worden omdat dan de verf eraf spoelt? Ik geloof dat mijn fantasie met me op de loop gaat.

DSCN3348 (800x450)

Kijk nou es naar dit lieflijke tafereeltje. Opa en Oma lekker verscholen achter hun windschermpje, is het niet aandoenlijk. O ja, Opa heeft vanmorgen de zelfontspanner ontdekt.