zaterdag 28 januari 2017

Benicasim 14

Het regent de hele avond en nacht, maar als de zon schijnt lijkt het of alles er anders uitziet, vrolijker. De laatste uren van de middag zitten we in de zon en wij schatten  de temperatuur, zo achter ons windscherm en uit de wind, rond de 20 graden.

DSCN3406 (800x450)

Maar voordat de zon vanachter de wolken tevoorschijn komt, schijnt deze al in onze camper. Ali ontdekt onder het bed, dat is onze voorraadkast, tompoezen. Dat wil zeggen, die moet ze dan nog wel zelf in elkaar flansen, maar het zijn tompoezen. Dus na het zwemmen en tijdens de “sister act” in Melbourne Australië, waar de zusjes Williams de “Grandslam” van de Australian Open finale uitvechten, zitten wij aan de tompoes. Wat kunnen kleine dingen toch voor een hoop plezier zorgen.

DSCN3410 (800x450)

Wij hebben ons al eens verbaasd over het groot aantal “Autotrail” campers, die hier voorbij komen en nu ontdekt Ali de oorzaak. Er is een Rally gaande van dit merk camper. Het gekke is dat onze Engelse buren, die vanochtend vertrokken, daar helemaal niet mee bezig zijn geweest, terwijl zij ook een Autotrail camper bezitten. Nou ja, wij zijn ook geen lid van de Hymer club.

DSCN3411 (800x450)

Dit soort campers zie je tegenwoordig steeds meer verschijnen. Een meter of 10 tot 12 lang, ze passen nauwelijks op een plek, en uitschuifbaar. Door de zijwanden uit te schuiven, creëer je nog meer ruimte dan dat je al hebt met je 10/12 meter camper.

Oh, ik ga stoppen, Ali komt met de wijn en toastjes op de proppen……