woensdag 18 januari 2017

Benicasim 4

PHOTO_20170118_110942 (800x450)

Vanmorgen heerlijk genoten van de eerste marathon op natuurijs in Noordlaren en dat allemaal via de satelliet en RTVNoord. Ik verbaas me nog vaak over dat zoiets allemaal kan, in Spanje in je camper zitten en dan live kijken naar een event in je eigen provincie.

Ik hoop dat we vandaag het “drama” Belgische buurman achter ons kunnen laten. Niet dat ze zijn vertrokken, maar ze hebben voor zichzelf een soort van “Solution finale” gevonden.

DSCN3281 (800x450)

Mevrouw Belg is er in alle vroegte op uit gestuurd en heeft bij de “bazar Chino”, zo worden de goedkope winkels in Spanje genoemd, twee grote handdoeken gekocht en zie daar, het leed is geleden. Nu blijken wij niet de enigen te zijn die een conflict(je) hadden. Wiep/Koos Beverwijk, oude zeilvrienden van ons, melden in een mail, als Ali hen het voorval vertelt, “Dan hebben wij (vorige week) op dezelfde plek gestaan. Ze waren blij dat wij weggingen. Koos heeft ze gewaarschuwd dat de volgende weer net zo zou gaan staan en dat dat wel een grote camper zou kunnen zijn. Ze stonden toch ook hartstikke stom!”

Wat is de wereld soms klein en bepaalde bewoners ook…..

DSCN3320 (800x450)
Wij brengen ook even een bezoekje aan de “Chinees” want dit soort driewegstekkers zijn in Nederland verboden en Ali wou toch echt iets meer licht op haar gasstel. Dus heb ik er een rijtje led lampjes boven gefabriekt. Ali staat vanavond fluitend te koken, “mind my words.”

DSCN3308 (800x450)

Na de “Chinees” pikken we nog even een boulevard(je) mee en ik moet zeggen dat is “roetkoud” als we met snijdende tegenwind langs de Middellandse zee wandelen. Oké, in Nederland vriest het –5 graden en hier is het +10 dat scheelt 15 graden, maar toch…..