vrijdag 27 januari 2017

Benicasim 13

Er zijn van die dagen dat je het liefst in je bed blijft liggen. Dit is zo’n dag, want de regen tikt gestaag op ons camper dak. Maar de routine van de dag roept en dus gaat het, na het ontbijt, richting het zwembad. Het is zo’n overdekt zwembad met een dak van plastic dat je weg kan schuiven. Als daar de regen op valt klinkt dat alsof het hagelt. Maar gelukkig blijft het bij, weliswaar harde, regen. Terug in de camper valt mijn oog op het volgende tafereel.

DSCN3404 (800x450)DSCN3405 (800x450) 

Ondanks de stromende regen is onze Duitse buurman aan de slag met een waterslang, sopemmertje en borstels. De gehele camper wordt van boven tot onder in het sop gezet en afgespoeld met de waterslang. Het is maar waar je zin in hebt.

Na de koffie gaat het naar de Mercadona voor de inkopen van het weekeinde. Ik weet echt zeker dat ik alleen koffie heb gedronken en dat daar niets doorheen zat.

PHOTO_20170127_113900 (800x450)

Maar hier moet ik toch twee keer kijken, want op de stoep staat een Hymer, met achter het stuur…. een hond! Het is een Franse auto en de bestuurders daarvan zijn niet altijd even vriendelijk, maar een hond, dat gaat mij zelfs te ver…….

Trouwens, de rest van dag schijnt de zon..