zondag 8 maart 2015

Oliva, camping Rio-Mar 14

De laatste dag op deze prachtige plek en terwijl de weersverwachtingen ons een prachtige zonnige en warme dag beloven is het bewolkt. En dat zal zo de hele dag blijven. De berichten die we uit Nederland ontvangen spreken over voorjaarsweer. Via Skype kunnen we de pas aangebrachte beugels van onze oudste kleindochter bewonderen.

SAM_7849 (800x600)

Als we vertrekken krijgen we nog deze tekeningen mee op reis, maar als je dan met eigen ogen ziet dat de beugels toch echt geplaatst zijn, bekruipt je het gevoel dat het met het opgroeien snel gaat.

SAM_7853 (800x600)

Ali maakt nog even een rondje over het strand-terras, want het blijft bijzonder om op het strand lekker te kunnen zitten eten en tegelijk van de Middellandse zeekust te kunnen genieten.

SAM_7850 (800x600)

Ik hoop dat ik mezelf nog eens zo ver krijg om al joggend langs dit mooie strand te lopen.

Wij hebben zojuist alle spullen weer opgeruimd, fietsen op de camper, het kleed opgeruimd et cetera. Als ik een inschatting maak hebben wij daar een kwartiertje voor nodig. Wij zien de overburen al minstens twee dagen aan het opruimen en inpakken. Meneer loopt de gehele dag puffend en hijgend de zaak bij elkaar te sprokkelen. En op deze Internationale vrouwendag kan ‘zijn’ vrouw maar weinig goed doen. Bij zo’n beetje alles wat ze aanpakt, of hem  assisteert, wordt wel een verwensing naar haar hoofd geslingerd. Ik kan heel slecht tegen dat gedrag, dus laat ik het Ali allemaal zelfstandig doen, zonder daar commentaar op te geven.

Morgen gaat het naar Benidorm.