vrijdag 27 maart 2015

Benidorm 19

Vandaag gaat het kwik weer naar boven de 20 graden en dat betekent dat de zonnestoelen, op het strand, weer in het gelid staan opgesteld.

SAM_8010 (800x600)

En de rondvaart boten weer hun rondjes rondom “Isla de Benidorm”, ook wel pauweneiland genoemd, voor 15 euro per persoon maken.

SAM_8008 (800x600)

Denk niet dat hier ledigheid de boventoon voert, want midden op het strand is er voor de geestelijke mens voor een toevluchtsoord gezorgd om de nodige bovenkamer exercitie te kunnen plegen.

SAM_8012 (800x600)

Jawel, een complete bibliotheek is er midden op het strand ingericht. In het comfort van de schaduw is het hier mogelijk ontelbare bladen te lezen, die dan wel weer binnen een half uur ingeleverd dienen te worden. Zeg nou zelf, hier valt wel aan te wennen nietwaar?

Terug op de camping probeert Engelbert Humperdinck zijn hit uit 1967 “Release me” nog over het voetlicht te brengen, met wisselend succes. Totdat ik ontdek dat de Karaoke, de komende twee uur, de boventoon zal voeren. Achtereenvolgens kan natuurlijk Tom Jones met zijn “Whats New Pussycat” en “Its not Unusual” niet ontbreken. Als de installatie naar een hoger niveau wordt gedraaid en “Green green grass of home” wordt ingezet zijn de meeste Engelsen niet meer te houden. Ook dit zijn hits van rond 1965 en dat geeft de leeftijd van de deelnemers aardig aan.

Ik ga dit nog leuk vinden.