zaterdag 8 juni 2024

Grensheuvel 6

Het is zonnig, maar er waait een stevige wind en die wind maakt het frisjes. Zeker nu we zojuist bij de kapper vandaan komen en de haren weer kort zijn.


Tja, eigenlijk was het een traditie aan het worden als we hier in Noorbeek een paar weken staan brengen we altijd een bezoek aan kapsalon Marich. Maar helaas, dit was voor de laatste keer, want Marga gaat 20 juli sluiten. Achter de werkelijke reden kunnen we niet komen, maar het is, op die datum, afgelopen.

Dit beeld behoort vanaf nu tot het verleden. De salon wordt over genomen door een zaak in Eijsden, maar dat is weer een eind verder fietsen. Na de kapper nog even langs de Spar, want er zijn een paar dingen vergeten, gisteren in de Albert Heijn.

Ali heeft op de kaart gezien dat er een kortere, maar vooral minder steile weg terug is naar de camping en met behulp van de navigatie op mijn fiets lukt het ook nog dat weggetje te vinden. Terwijl ik de navi instel, maakt Ali deze foto van een kraai die aangekleed is als een, tja, als wat eigenlijk.

Trouwens, om die frisse wind een beetje de baas te zijn, hebben we het windscherm maar opgezet. Uit de wind en in de schaduw, het is volgens Ali een goddelijk plekje.