dinsdag 6 februari 2018

Benicasim 9

WetterRadar

Weerbericht korte termijn

Het blijft vandaag bewolkt en wisselvallig in Benicàssim, met vanavond nog meer regen. Door een lagedrukgebied daalt de temperatuur drastisch, wat gepaard gaat met harde windstoten. Vannacht koelt het af tot 7°C. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 12°C.

Zo, dan horen en zien jullie het ook eens van een ander. Het is bar en boos als we wakker worden, de regen striemt tegen de ruiten. Geen weer dus om gezellig naar Castellion te gaan.

DSCN6523 (800x450)

Dus duiken we rond 10.00 uur maar het zwembad in. Ik weet niet of ze de watertemperatuur aan de buitenlucht aanpassen, maar het water is “chilly”, fris dus. Het zwemgerei aan de lijn, waar het nauwelijks droger is dan in het zwembad, zal wel even werk hebben te drogen.

DSCN6525 (800x450)

De koffie laten we ons heerlijk smaken en terwijl een enkeling zich, gehuld in regenkleding, buiten waagt installeren wij ons in de camper.

Reign (1)

We starten de beide routers op, laten middels VPN, Netflix weten dat we in Nederland zitten en beginnen aan een, voor ons, nieuwe kostuumserie Reign.

DSCN6522 (800x450)

Als we naar buiten kijken, zien we dat er nog meer onheil op ons afkomt. Dus eventuele jaloezie vanuit Nederland is compleet misplaatst.