maandag 5 februari 2018

Benicasim 8

Vannacht verruil ik nachtrust met ochtendrust, want ik ben getuige van de 52e Superbowl waarin Quarterback Nick Foles zijn ploeg naar de allereerste Superbowl overwinning loodst.

Afbeelding van NFL

Waarin ook Justin Timberlake zijn comeback viert op het beroemde Super Bowl half time-podium. Dit allemaal na zijn beruchte nipple gate-optreden op datzelfde American footballfield met Janet Jackson in 2004.

Het duurt allemaal tot kwart voor vijf, maar even na tienen liggen we alweer in het zwembad.

Er vindt een soort uittocht plaats, waarvan wij denken dat dit door het aanhoudende frisse weertype komt, want warm is het niet met die 12 graden op de thermometer.

DSCN6518 (800x450)

Ook bij ons zijn wat veranderingen gaande. De Engelse buren gaan een plek naar achter. Zo hebben ze geen last van ons koekeloeren in hun camper. Maar wat een pech, want er meldt zich een Frans stel met hun enorme camper, met daarachter een grote kar, waar de gigantische motor in gestald staat. Ze wurmen zich letterlijk en figuurlijk ertussen, waarbij ze er niet voor schuwen de plek van hun buren gedeeltelijk te gebruiken. Tja……

De uittocht heeft toch een andere reden dan wij dachten.

DSCN6521 (800x450)

DSCN6520 (800x450)

De bomen, waar wij een paar dagen geleden onder stonden, zijn weggehaald om zo meer ruimte te creƫren. Hopelijk voor GROTE campers met hun aanhangwagens.

Ik krijg zojuist van hoofd activiteiten te horen dat we morgen, met de bus, naar Castellion gaan. Gezellig.