zaterdag 24 februari 2018

Benicasim 27

Tumult op de camping omdat er een gasontploffing in één van de huurhuisjes heeft plaatsgevonden.BonterraPark (800x533)

Twee jonge knapen hebben zich kunnen redden door uit een klein achterraampje te vluchten. Op dit moment zijn ze bezig het interieur leeg te halen en te kijken of er geen instort gevaar is ontstaan. Normaal hebben dit soort chalets de gasfles buiten staan, maar kennelijk is dat hier op de camping niet het geval en staan de gasflessen binnen. Vanaf nu moeten de bewoners ’s nachts de gasfles afsluiten, om herhaling te voorkomen.

Afbeeldingsresultaat voor bonterra park

Kennelijk ontdekken steeds meer mensen het binnenzwembad, waardoor het steeds drukker wordt en daardoor het baantjes trekken lastiger. Als dan ook nog hele gezinnen met ballen gaan overgooien, is de lol er snel af. Niet dat er een causaal verband is, maar er is besloten aanstaande maandag richting Oliva te vertrekken.

DSCN6631 (800x450)

We zullen het mooie uitzicht gaan missen.

Irene Schouten, bij de vrouwen en Koen Verweij bij de mannen, slepen op de valreep nog een bronzen medaille in de wacht, bij het nieuwe onderdeel op de Olympische spelen de zogenaamde Massastart. Met deze twee plakken komt het Nederlandse medailletotaal op 20 stuks.

Kijk, als je jezelf, met een dergelijk shirt aan, laat filmen en dat op Instagram zet, ben je wel “heul” dom bezig als je vlak voor de Olympische spelen betrapt wordt op op het gebruik van het verboden trimetazidine. Deze 30-jarige Nadezjda Segejevna, bobsleester, is dat gelukt!

“Maar gelukkig hebben we de foto’s nog”.