dinsdag 10 mei 2016

Harwich 2

Het Engelse weer stelt ons, ook vandaag, niet teleur. Onderweg, met de ferry, begon bij het naderen van de Engelse kust het al zachtjes te regenen en dat is toch wat je verwacht van Engels weer nietwaar?

DSCN0171 (800x600)

We staan als enige camperaars op Dovercourt Caravan Park.

DSCN0170 (800x600)

De rest wordt gevuld met enorme stacaravans, waar, op dit moment, weinig belangstelling voor bestaat. Het park is volkomen verlaten en de enige beweging die plaatsvindt is het heen en weer rijden van werkverkeer en machinerie.

DSCN0168 (800x600)

Vlak achter de Touring Field Area, waar we nu staan, is een klein strandje, maar echt aantrekkelijk is het niet met dit hondenweer. De dames komen terug van het bespreken van nog een extra dag en de prijs is vandaag het dubbele tarief van de 10 Engelse pond van gisteren. Vannacht heeft het veel geregend en ik maak me zorgen of het grasland genoeg water kan opnemen. Hopelijk verander het niet in een complete modderpoel en kunnen we niet meer weg komen.

DSCN0165 (800x600)

Maar dan kunnen we nog wel langer genieten van de prachtige koolzaadvelden, pal naast ons.

Gedurende de dag worden er plannen gemaakt om Londen te bezoeken en welke zaken we gaan bekijken, maar morgen eerst richting Hoddesdon, noordelijk van Londen, voor een camping.