maandag 30 mei 2022

Holzminden 8

 Een week geleden zijn we hier aangekomen en wie had kunnen denken dat we zo'n mooi plekje zouden krijgen. Lekker dicht bij de toiletten en douches en niet te vergeten een prachtig uitzicht.

Dit is ons uitzicht, maar dan vanaf 30 meter hoogte. (Want met de drone gemaakt). Links is nog een stukje van het zwembad te zien. 

Het is bijna aandoenlijk, hoe sommige mensen hun camper aankleden. Want wat te zeggen van deze wijze van gordijnen ophangen. Het geeft in ieder geval een heel andere kijk op "je gordijnen in een broek hangen." Dit is ook een manier, maar dan "In een onderbroek" denk ik.

Deze meneer, hoewel het kan ook een vrouw zijn, heeft sowieso veel werk gemaakt van de aankleding van de camper, getuige dit kunstwerk.


Hij, of zij, is niet de enige die er werk van heeft gemaakt, of ze moeten het hebben laten doen. Want dit schilderij van het zicht op Holzminden mag er ook zijn. Ik ontdek trouwens een paar discrepanties met de werkelijkheid, maar hij blijft mooi.


Doe je het verfraaien van je camper of caravan niet middels een schilderij. Je kunt de aankleding verzorgen met "beeldende" kunst.


                                        Zeg nou zelf, is dit schattig of niet.


En zowaar komt, op deze frisse en bewolkte dag, toch nog even de zon een kijkje nemen.

Morgen, op de laatste dag van mei, wordt ons beloofd dat het 5 graden warmer gaat worden. Dan zitten we aan de 19 graden, wie doet ons wat!