zaterdag 28 mei 2022

Holzminden 6

 Onze buurtjes zijn richting Kroatië vertrokken en de plek voor ons in nu leeg. Tenminste, de vlonder ligt er nog en de spullen, die niet meegaan, liggen onder een plastickleed. Grappig is wel dat iedereen, die langs loopt, even op de lege plek kijkt. Zo van "Hier kunnen we ook mooi staan." Maar wat ik begrijp is dit een privé plek, dus komt er niemand te staan.

Tijdens de feestdagen is het een komen en gaan van campers en een enkele caravan, want die laatsten mogen hier, bij uitzondering, ook staan.

Vak voor onze neus stappen de kanovaarders in en uit, om hier op de camping de nacht door te brengen.

Weer anderen starten hier met hun tocht, dus moet hier de kano "nog even" in elkaar worden gezet. Na uren fröbelen is dit exemplaar "klaar", tenminste, dat denken wij. Totdat ze hem weer helemaal uit elkaar haalt, om van voren af aan te beginnen.


Gisteren komen er een stel "ongure" types aan. Na een tijdje stopt er een auto en wordt een enorme lading spullen uitgeladen. Op de foto staan de twee tenten al, maar de rest van de bagage ligt er nog. Eerst denkt Hoofd-gluren aan een muziek band, omdat ze allerlei kisten uitladen. Later blijken het vissers te zijn. Trouwens, we verwachten een hoop lawaai vannacht, gezien de grote "boemboem" boxen, maar we hebben geen enkele last van de mannen. Voor zover de vooroordelen van een oude man.


Met deze foto appelleren we even aan Uw fantasie. Wij allebeide zien hetzelfde, hoewel Hoofd-fantasie, een tweede keer dat we hier passeren, iets anders ziet.

Nu de kwalificatie voor de F1 race in Monaco a.s. zondag.