zondag 15 mei 2022

Henxel 7

 Het wordt warm vandaag, maar we zijn voorbereid.


Ontbijt in de zon, maar dan wel beschermd door de luifel en een zogenaamde "Sunblocker". Het is het ideale scenario van Hoofd-ontbijt.


Maar niet veel later, zeg na de koffie en lunch, komt de knooppuntenroute kaart alweer uit de tas, om de volgende fietstocht alvast te plannen. Trouwens, deze opname komt van de drone, terwijl ik een paar veranderingen aan de besturing aan het instellen ben. Want, Hoofd-fietsen weet wel hoe ze mij moet verleiden om mee te gaan: "Misschien kunnen we nog ergens iets leuks filmen."

Gisteravond hebben we een paar opnames bij de molen "De Bataaf" gemaakt en daar kwam ik achter een paar onvolkomenheden.

(Ik zie dat YouTube het filmpje in eerste instantie afspeelt op 360 fps, dit kun je aanpassen met het zogenaamde tandwieltje, rechts onder.)

Ik heb nog veel te leren, hopelijk heeft U dat geduld en worden de filmpjes iets beter. Natuurlijk kun je dit filmpje ook gewoon overslaan, nietwaar?

Voor vanavond, als het iets koeler is, heb ik beloofd om nog een eindje te gaan fietsen, want je moet natuurlijk ook je "spous" tevreden houden.