dinsdag 7 juli 2015

Weer thuis

Gisteravond na het eten, komt de vraag, “zullen we anders morgen naar huis gaan, het wordt morgen aan het eind van de dag slecht weer, vandaar ” . En voor ik het weet wordt de boel in en om de camper opgeruimd en reis klaar gemaakt. Natuurlijk laten we de tafels en stoelen staan voor ons laatste ontbijt op de Falkensteinsee camping.

IMG_6912 (800x450)

We zullen het uitzicht missen.

IMG_6909 (800x450)

Vanmorgen melden we ons af bij mijn, inmiddels, nieuwe vriendin. Het wordt weer een vermakelijk onderhoud, waarbij ze mij aan het eind een kinderlolly aanbiedt. Ze neemt het mij kwalijk dat ik niet heb gemeld dat het internet weer niet werkte, want anders had ze mij een nieuw ticket kunnen aanbieden. Als ik zeg dat ik daar te trots voor ben en me dan als een klein kind aanstel, is de reden waarom ik die lolly krijg.

Ik denk dat we hier vaker een paar dagen gaan doorbrengen, maar dan alleen op Forsytienweg nr.2. Dat laatste is natuurlijk ook gezeur, het is gewoon een leuke camping.

Op de terugweg wippen we nog even langs de Lidl in Bunde, om de Hefe Weitzen aan te vullen voor de komende weken in Gasselte. Daar gaan we heen met de kleinkinderen, weliswaar 1 voor 1, want het moet wel leuk blijven voor iedereen.

Ook Glasblazerij Oldamt doen we nog even aan en dan kan de neus richting Grun.

Vrijdag begint Gasselte.