donderdag 23 juli 2015

Gasselte 12

Mijn opluchting is groot en wel om het volgende. Onze huidige logeerder(es) Kyra had mij, via Whatsapp, laten weten geen prijs te stellen om in mijn blog voor te komen. Noem het overdreven, maar voor mij had dat tot gevolg dat ik in een soort van “Writers Block” terecht kwam. Zelfs het verhaaltje over haar verjaardag en het aansluitend bezoek aan Pake, kon ik maar met grote moeite produceren.

SAM_9192 (800x600)

Broerlief geniet mee van ons kleinste kleinkind, als mama Milan komt halen om ruimte te maken voor Kyra. Want nu de lucht geklaard is kan ik weer vrijuit mijn spinsels op papier zetten, hoewel op papier? Het blijkt, na een goed gesprek, dat het alleen gaat om het plaatsen van een foto van haar. Natuurlijk mag ik over haar schrijven, maar het plaatsen van een foto mag niet zonder ‘haar’ toestemming.

Het is altijd weer spannend hoe het zal gaan als een nieuw kleinkind zijn of haar intrede doet in de camper. Zijn er kinderen van zijn of haar leeftijd om mee te spelen. Want opa houdt het niet de hele week vol om mee te voetballen.

IMG_6944 (800x450)

Kyra heeft het goed voorbereid, want via Whatsapp heeft ze al een afspraak met een vriendinnetje van vorig jaar en laten we wel wezen,

IMG_6945 (800x450)

goeie vriendinnen dragen hun haar precies hetzelfde.

Op haar verzoek moet ik melden dat dit op puur toeval berust.