zaterdag 31 augustus 2024

Holzminden 18

 

Je moet het maar durven om, op een SUP (Stand Up Peddeling) met je hele hebben en houden een relatief snel stromende rivier als de Weser af te zakken. Je hebt niet alleen te maken met de constante stroming, maar ook ben je niet de enige gebruiker van dit water. Andere handbewogen vaartuigen zullen wel rekening met je houden. Wat te denken van speedboten die een enorme hekgolf achterlaten, waarvan de veroorzaker vaak geen benul heeft. Blijf dan nog maar eens op je Board staan. Ai.

Hoewel het zwembad op zaterdag gesloten is, ze kunnen namelijk geen personeel vinden die op zaterdag willen werken. Let wel, we hebben het over ambtenaren, want het is een gemeente bad, komt er ongelooflijk veel lawaai vandaan.  Ali neemt even een kijkje en is verrast door de grote drukte. Er worden namelijk wedstrijden georganiseerd en een "omroepjuffrouw" schalt het verdere programma regelmatig door een megafoon.

Hele kampen zijn er, in alle hoeken van het zwembad, opgezet. Kennelijk om daar de gelegenheid te hebben om je te verkleden. Ook heeft de organisatie hun eigen catering mee, dus zijn er geen extra mensen nodig.

Of we er al aan gewend zijn? Het begint te komen.