zondag 25 augustus 2024

Holzminden 12

 

Deze foto kun je beschouwen als spreekwoordelijke "stilte voor de storm." Hoewel die stilte ook weer erg tegenvalt, want op het schip, achter de brug, wordt tot laat feest gevierd, natuurlijk met de nodige harde muziek.

Hoewel op de rest van de Mobil camping een serene rust heerst. Maar schijn bedriegt, want gisteravond is er "Schwein am Spieß" wat Schweinebraten oplevert. Ali ziet een rij van minsten 24 Duitsers staan, die allemaal wachten op een schepje Kartoffelsalat, patat en een paar lapjes Schweinebraten. U begrijpt, één en ander is niet aan ons besteedt.


Max mag zich tevreden stellen met de 2e plaats in de Heineken Dutch Formule 1 race, want Mc Laren, met aan het stuur Lando Norris laat hem 20 seconden achter zich finishen.

Dan even over ons cadeautje van vandaag en de komende dagen. Onze "Enkelin," kleindochter zoals U wilt, komt na een lange reis aan in Holzminden. Vanochtend, even over 8 uur, stapt ze op de trein in Leer Dld. Nadat pa-lief haar vanuit Groningen daar naar toe heeft gebracht in de auto. Een reis van 5 uur ligt voor haar. Ware het niet dat de trein voor haar laatste overstap 20 minuten vertraging heeft en ze de overstap niet redt. Dit betekent dat de reis 6 uur gaat duren. Om even over 2 uur stapt ze moe, maar voldaan uit op Bahnhof  Holzminden. We zullen haar 5 dagen gaan vermaken.