vrijdag 24 april 2015

Terugreis 1

Je kunt van alles doen, maar eens kun je de terugreis niet langer uitstellen. Op deze dag van de ‘Koningspelen’ voor de schoolkinderen, voorafgaande aan de ‘Koningsdag’ aanstaande maandag, is het op deze vrijdag druk op de weg. Het schiet dan ook maar matig op en zijn er nog altijd mensen die niet weten dat op een rijweg met een dubbele streep, met daartussen een groene baan, er 100 km/u gereden mag worden. Tja en dan is 60 km/u toch wel erg langzaam.

SAM_8577 (800x600)

Dachten wij dat het koolzaad alleen in het zuiden al tot bloei is gekomen, hier in Nederland staat het, langs de kant van de weg, notabene ook al in volle bloei. Kennelijk zit er bij de verschillende soorten ook een verschil in de bloeiperiode.

Natuurlijk gaat de reis eerst langs de kleinkinderen, die zich nu al verheugen op de ‘grote vakantie’ wanneer ze weer een weekje met de camper mee mogen.

SAM_8580 (800x600)

De twee oudsten kunnen niet wachten om, ook vannacht, in de camper te gaan slapen, terwijl de jongste nog even haar eigen dingen aan het doen is.

SAM_8591 (800x600)

Maar eerst moet er nog even wat overtollige energie ‘uitgespeeld’ worden, zodat we de aankomende nacht, in alle rust, onze ogen ook even dicht kunnen doen.

Morgen doet de ‘thuisroutine’ weer z’n intrede.