dinsdag 24 januari 2023

Cambrils 2

Er komt waarschijnlijk regen en dat kan er ook nog wel bij. Zoals eerder gemeld blijft de digitale thermometer op de enkele cijfers hangen. Op dit moment is het 8.2 graden, met een straffe Noordelijke wind.

Maar even terug naar de regen van vanmiddag. Er zijn altijd van die camperaars die absoluut onvoorbereid op pad gaan. Een paar dagen geleden gaf ik daar al enkele voorbeelden van.

Hierboven nog een paar voorbeelden van ondoordacht gebruik van de stroom aansluiting. Want, wat denk je dat er gebeurt als op de onderste een plens water terecht komt? Heel goed, het hele blok zit dan zonder stroom! Wat de denken van zo'n huis tuin en keuken stekkertje op de grond? 

Zoals beloofd dan nu een voorbeeld van het vermaarde ChatPGT. Let wel, ik heb alleen het woord Cambrils ingegeven en kijk waar dit fenomeen mee komt.

"Cambrils is een kustplaats gelegen in de provincie Tarragona, in de regio Catalonië van Spanje. Het ligt ongeveer 120 km ten zuiden van Barcelona en is een populaire toeristische bestemming bekend om zijn stranden, geschiedenis en nabijheid van andere attracties zoals de Costa Daurada.

Cambrils heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en de oude stad is de thuisbasis van verschillende historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse viszoutfabriek en het middeleeuwse kasteel van Sant Jordi. De stad is ook bekend om zijn Mediterrane architectuur, met een mix van traditionele en moderne gebouwen.

De stranden van Cambrils zijn een van de belangrijkste attracties, met verschillende stranden langs de kust, zoals Platja Llarga en Platja de la Llosa. Ze zijn schoon, goed onderhouden en bieden een breed scala aan watersportmogelijkheden. Bezoekers kunnen ook een wandeling maken langs de boulevard, met een variëteit aan restaurants en cafes.

Afgezien van de stranden biedt Cambrils ook een verscheidenheid aan activiteiten en attracties. Bezoekers kunnen een boottocht maken langs de kust, het Parc Samà bezoeken, een botanische tuin of een dagtocht maken naar nabijgelegen middeleeuwse steden zoals Tarragona en Salou. Cambrils heeft ook een jachthaven en een haven, waar bezoekers een visreis kunnen maken of een boottocht kunnen maken.

Samengevat, Cambrils is een charmante kustplaats die een combinatie biedt van prachtige stranden, rijke geschiedenis en een breed scala aan activiteiten en attracties. Het is een geweldige plek om te bezoeken voor degenen die op zoek zijn naar een strandvakantie met een vleugje cultuur en geschiedenis."

Werkelijk, ik heb hier geen letter aan veranderd, ook de eindredactie niet! Ik vind het griezelig.