woensdag 30 januari 2019

Benicassim 3

Laat ik beginnen met te melden, dat we op onze Gold Pitch staan C3-10. Als de voortekenen mij niet bedriegen, blijven we hier de volle maand staan. Verder voelt mijn lichaam aan alsof ik, met een gedrogeerde Bader Hari, zojuist een gevecht heb beƫindigd. Inderdaad, alles doet pijn.

Want, zoals jullie kunnen zien, DE TENT STAAT, en dat was geen sinecure. Met goede moed zijn we begonnen, mede omdat in het filmpje op YouTube, het in een kwartiertje gefikst zou kunnen zijn.

Ik ben trots op het resultaat, want het is een mooie tent, maar het blijft even een klusje. Gelukkig hebben we aardige buren, die er ook verstand van hebben. Zo wil de ex eigenaar van precies dezelfde tent, bij hoog en bij laag beweren dat er 9 Bar in de opblaasbare Tubes moet. “Je bedoeld 9 PSI zeker”, probeer ik nog, maar nee hij houdt voet bij stuk: 9 Bar en niet anders. De andere buur haalt z’n smartphone tevoorschijn en komt met een omrekentabel, maar hij geeft geen krimp.

Nu hebben we het allemaal nog eens over gedaan, want het stond allemaal niet bijster strak. De laatste hand wordt door zijne Handigheid zelve gedaan, want ik kan van de spierpijn niet meer in de bocht.

Morgen de gordijntjes er maar eens voor hangen voor de broodnodige privacy……