maandag 31 januari 2022

Benicassim 8

 

Als we 's morgens, vanuit bed, uit het achterraam kijken zien we de bergen. Vanmorgen kwam daar door de zonsopkomst een schitterende rode gloed over te liggen, bijna sprookjesachtig. Maar ik kan er niet al te lang van genieten, want de ontbijt taak ligt op me te wachten. Het is 's nachts een graad of 8, dus als allereerste het kacheltje maar even aan. Want in de camper blijft het een graad of 15 en op de blote pootjes is dat wat frisjes. 

Na het ontbijt spoeden we ons naar het zwembad, maar vanmorgen was de schoonmaak nog niet helemaal klaar, dus moesten we even wachten totdat alles was afgespoten. Na een baantje of 30 houd ik het voor gezien en ga koffie zetten. Na het middageten gaat het kleed van de fietsen en tuffen we even voorbij het vliegveld.

Op het strand is het rustig, om niet te zeggen dat het uitgestorven lijkt. Hoewel, helemaal aan de rand van het water zit een stel zich te koesteren aan elkaar en de zon.

Ook de appartementen liggen er verlaten bij en steeds meer zijn versierd met een spandoek en de tekst dat ze te koop staan. Overigens, morgen wordt in Spanje besloten of de mondkapjes af kunnen, tenminste buiten.

Hoofd-route staat hier, met zichzelf, te overleggen of we nog verder rijden of de terugweg nemen. 

Het wordt het eerste, met als resultaat dat we 18.93 km fietsen. In de zon is het heerlijk, maar in de schaduw blijft het chilly.


Ik ben dan ook blij om weer bij de camper in het zonnetje lekker op te warmen en Hoofd-fotografie laat die kans niet onbenut.