donderdag 30 januari 2020

Benicassim 4

29 graden is het in de camper, als ik dit stukje zit te tikken en dat terwijl het in Nederland er totaal anders uitziet.

Sneeuw, weliswaar natte sneeuw, maar toch zie ik de Groningers lijden. Terwijl we hier in Spanje tegen de 20 graden meten. Ik begrijp het dan ook wel, als Hoofd-was het in haar bol krijgt. Met als gevolg dat ik het bed uit wordt gebonjourd. Onder het mom van "We gaan zwemmen" wordt een zwembroek op mijn bed gegooid. Er komen diverse tassen uit het ruim, die volgestopt worden met wasgoed. Ja, U leest het goed, was. Het aangename wordt hier met het nuttige gecombineerd.

Voor we in het zwembad plonsen gooien we de was in een camping-wasmachine. Wees er trouwens van overtuigd, dat dat "plonsen" in de loop der jaren plaats heeft gemaakt voor "treetje voor treetje" het zwembad in. Desondanks worden er 40 baantjes afgeteld, waarna de was ook weer klaar is.


Hadden we nog een leuk uitzicht, tot de was droog is zitten we hier tegenaan te kijken. Kan ik nog van geluk spreken dat de onderbroeken aan de achterkant een plaats hebben gevonden. Nog geen twee uurtjes later is de hele boel droog.

Terwijl ik de laatste regel optik, komt Hoofd-zonnebaden naar binnen gevlucht. "Het wordt fris buiten" en ze heeft gelijk, het is nog maar 17 graden en bewolkt.