maandag 2 september 2024

Holzminden 20

Tja, wat moeten we met het Vodafone logo, ik hoor het jullie denken. Wel, het heeft ons de hele ochtend bezig gehouden. Als ik zeg "hele ochtend" dan bedoel ik van vanmorgen 9 uur tot 12.30 u. Ook nog eens niet "zo nu en dan" nee, constant.

Ik noem even de 6 keer dat we worden doorverbonden. Iedere keer weer: "Uw telefoonnummer" "Uw Postcode en huisnummer". "Laatste 4 cijfers van Uw bankrekening" en niet te vergeten: "Wat kan ik voor U betekenen?" Dan mocht ik mijn riedeltje afsteken: "dat we terug gebeld zouden worden" enz. et cetera. Oh, ik vergeet nog te melden dat we door een Vodafone medewerk(st)er werden doorverbonden met Ziggo. Euh 2 keer, echt waar. Ik sleep er nog wel even tussendoor een voordeeltje van €90,- uit bij Ziggo.

Heel in het kort. Ons contract is in 1 week 2 keer opgezegd en 2 keer hebben we een nieuw contract gekregen. We zitten nu weer op het eerste en oude contract,  die ons in eerste instantie €132,- voordeel zou opleveren. Alleen, we ontdekten dat we niet meer konden bellen, want bij de gebelde ging het toestel 2 keer over en dan werd de verbinding verbroken.

Met 2 jarigen leverde dit vreemde situaties op. Te lange leste heb ik maar een Duits nummer geactiveerd en daar mee gebeld. Alleen, wie neemt er tegenwoordig nog een buitenlands nummer op? Nee, inderdaad, bijna niemand meer. Dus eerst maar een Whatsapp: "Hallo, ik ben het die belt!" De andere jarige belde zelf maar terug! 

We moeten nu eerst de factuur afwachten, die controleren en dan weer bellen voor de extra korting. Die hebben we dan ook ruimschoots verdiend. (Vind ik)

Ondertussen is het hier rond de 30 graden, maar gelukkig worden we, zo nu en dan, gestreeld door een heerlijk koel briesje.


Het steigertje, waar de kanoërs normaal gebruik van maken, is sinds de enorme waterstijging van de Weser in de winter onbruikbaar geworden. Er is dan ook een rood|wit lint voor gespannen. Kanoërs laten de camping links liggen. Wie er wel dankbaar gebruik van maakt is meneer de reiger. Van de  delen van de steiger, die er tussenuit zijn, maakt hij dankbaar gebruik. Hijzelf kan droge voeten houden en het water stroomt mooi onder hem door en hopelijk met een heerlijk visje.