donderdag 15 juni 2023

Groningen

Zoals gemeld zijn we weer thuis en dat is ook wel lekker! De eerste dag is gebruikt om de camper, voor zover nodig, leeg te halen en eigenlijk weer reis klaar te maken voor de najaar reis, die gepland staat. 

Dat betekent dat de tuinkamer weer afgeladen vol ligt met spulletjes, waaronder de winter kleding, die in het najaar niet meer mee hoeft. Ik moet heel eerlijk bekennen dat Ali het grootste deel van deze werkzaamheden voor haar rekening neemt.

Ondertussen is er een afspraak met de huisarts, die concludeert dat het met de wondroos goed gaat. Dat ik nog wel moet blijven bewegen en het dan langzaam, zeer langzaam wegtrekt. Ook probeert hij een paar zon gerelateerde plekken op mijn voorhoofd weg te halen met behulp van stikstof. Wauw, dat voelt alsof er een tand wordt getrokken, maar dan uit je voorhoofd, of alsof je een koud waterijsje veel te snel opeet.


De was wordt een aantal keren gedraaid en komt in de bekende manden terecht. Moet het mee, of hoeft het niet mee?


Bij thuiskomst ontdekken we, net als bij de buren, een oranje kabeltje uit de stoep steken. We verwonderden ons al over het vele zand dat over de stoep ligt verspreid. Anniek komt naar buiten en meldt ons dat het die ochtend is aangelegd, het is KPN glasvezelkabel.


Dus spitten we de post nog maar eens door, die zoonlief iedere week heeft gesorteerd. Het is allemaal nog niet zover, maar er zit wel een aantrekkelijk aanbod bij. 

Eerst maar eens kijken wat Ziggo ons te bieden heeft.