donderdag 8 september 2022

Bourtange 4

Gisteren hebben we ontzettend genoten van het heerlijke weer. Het werd zelfs "te" warm toen we op de fiets naar Vlagtwedde reden om bij de Jumbo "ééntje voor vandaag en ééntje voor morgen",  te kopen. Vandaag genieten we volop van Netflix, want het regent vanaf 9 uur vanmorgen. 

Mocht ik gisteren nog klagen over de eenzaamheid op de camperplaats, vandaag heeft de grotere macht besloten ons uit ons "lijden" te verlossen. In groepjes komen ze aan en als we niet beter zouden weten lijken ze een gezamenlijk doel te hebben. De Bourtange Herfstfair 2022, of zoals de op de website aangeprezen wordt;

"Begin de herfst in Bourtange tijdens de jaarlijkse Herfstfair in de vesting op zaterdag 10 en zondag  11 september. Op het Marktplein, het Brouwhuisplein en rond de vestingmolen staan de kramen opgesteld."

"De markt biedt een gevarieerd aanbod voor binnen en buiten, alles wat thuishoort op een herfstmarkt om thuis de herfstsfeer te versterken. Decoraties, tuinmeubelen, antiek, brocante, jams en chutneys, kleding en nog veel meer! Dit alles onder de klanken van livemuziek op het Marktplein gedurende beide dagen."

Ik ben bang dat één en ander niet aan ons besteed is.........


Creatief zijn de nieuw-aankomers zeker, gezien de plantenbak aan de camper en de gehaakte gordijntjes. 

Op dit moment breekt de zon weer door.