vrijdag 1 april 2022

Weer thuis

 


Soms neem je een ad hoc beslissing, die heel goed blijkt uit te pakken. Want als we een paar dagen geleden, in Zuid Limburg, nog van deze in bloei staande Magnolia staan te genieten, kunnen we niet bevroeden dat het weer een enorme omslag zal maken.

Half januari vertrekken we richting Spanje en hebben we de eerste 7 weken prachtig weer en leven we zorgeloos, voor het lieve vaderland weg. Eerst 4 weken in Benicassim, daarna nog een paar weken in Oliva. Dan begint het weer ons parten te spelen en "vluchten" we terug naar Nederland.

De 2 weken in Noorbeek worden we opnieuw verwend door prachtig weer en niet te vergeten een schitterende omgeving. Maar het koudefront komt steeds dichterbij, dus....

gaat Hoofd-inpakken op haar knieƫn, om al onze spulletjes weer een plek in de camper te geven. Het is een precies werkje en ik mag mij daar dan ook niet mee bemoeien. In een uitzonderlijk geval mag ik dingetjes aangeven, maar dat is het dan ook.


De "Futbak" staat weer voor de deur. Bedekt met een laag sneeuw en dat op 1 april, zeer uitzonderlijk.

Wij hebben onze vitamine D aangevuld en de zon heeft ons weer een kleurtje gebracht, zodat wij er gezond uitzien. Inmiddels is de koel- en kledingkast in de camper weer op- en ingeruimd, de diverse wassen gedraaid en is het wachten op de eerste voorjaarswarmte om weer te vertrekken.
 

Tot dan.......