donderdag 11 september 2014

Nederland 4 Stegeren

Voor vandaag is de route uitgezet naar een camping in Stegeren. Mocht U de behoefte hebben op te zoeken waar dat ligt, Ommen is de 'grootste' plaats in de buurt.

Bij navraag blijkt, dat de keuze voor deze camping, de aanwezigheid van een zwembad de grootste drijfveer schijnt  te zijn. En het bad blijkt ook nog eens verwarmd te zijn. Nu is mijn ervaring dat de verwarming het dan wel doet, maar op een heel laag pitje.

De route naar "de Kleine Wolf", via 'vermijd snelwegen', is er eentje die werkelijk de kleinste weggetjes weet te vinden. Over 50 km doen we ruim een uur. Ali geniet vooral van de prachtige luchten en fotografeert voor het lieve vaderland weg.

Het inschrijven bij de camping duurt en duurt, waarbij ik niet begrijp wat er aan de hand is. Ik krijg het vermoeden dat het verder gaat dan 1 nachtje slapen, maar om een huwelijk onder huwelijkse voorwaarden. Het contract wordt verpakt in de bovenstaande tas, waar wij nog jaren onze boodschappen in kunnen halen en bevestigt mijn angst enigzins.
Over de camping niets anders dan goed. Alles ziet er fantastisch uit en de toiletten zien eruit alsof ik de eerste ben die er een bezoek brengt.