maandag 2 juli 2018

Weer even thuis 1

Gistermiddag, terwijl we nog aan de IJssel staan, bekijk ik de fantastische race van Max Verstappen vanuit bed.

IMG_20180701_164652 (800x451)

Na deze prachtige overwinning, wil Chris de BHVer van de camping mij nog een keer zien. We hebben besloten om daarna naar huis te rijden. Hij verbindt de wonden, zo goed en zo kwaad als het wil, daarna kunnen we op weg naar Groningen. De elleboog begint onderweg hevig te bloeden en Hoofd-verpleging bindt er een theedoek omheen, om het bloeden een beetje te stelpen. Thuisgekomen ga ik onmiddellijk plat, want de pijn wordt erger en de stijheid ook. Blij dat we thuis zijn.

 


Vandaag maak ik om 8 uur een afspraak met de huisarts en die constateert geen gebreken of andere bijzonderheden. Van de pijn in mijn borst, door een gekneusde rib,  zal ik nog wel een tijdje last houden, zo voorspelt hij mij. Ook mag ik bij de assistente even een tetanisprik ophalen. Dat laatste is mijn grote hobby, prikken. De camper wordt leeggehaald door Hoofd-waszaken en ze doet een aantal wassen en is daar de hele dag druk mee.

Oh, ja, het veranderde lettertype komt, omdat ik wederom moet overstappen op de tablet, want ook de laptop moet naar de dokter.

Ziet U typefouten of een rare zinsbuiging, bedenk dan dat Uw scribent een beetje zielig is.